Velkommen til Yamaha Custom Club Danmark

Vi holder til i vores velindrettede klubhus på ca. 500 kvm. i Lynge, hvor vi bla. har værkstedsfaciliteter med mulighed for vinteropbevaring af motorcykler, stort køkken, overnatnings muligheder, bar, samt gode toilet og badeforhold. Klubhuset kan uden problemer huse ca. 100 mennesker og et live band til fest og hygge. Tager vi ydermere udendørs-arealerne i brug har vi flere gange været op mod 300 mennesker til internationalt træf.

               

Klubben har et tæt samarbejde med andre Yamaha Custom klubber i bla.  Sverige, England, Norge og Holland, som alle er klubber med samme type medlemmer som os selv. Desuden har vi også et tæt samarbejde med Yamaha, som ofte hjælper os, når vi skal afholde store træf.

YCC-Danmark er en klub hvor kammeratskab og socialt samvær betyder meget for medlemmerne, og vores velindrettede klubhus er samlingsstedet hvor vi kan få disse, og mange andre ønsker opfyldt. Der er klubaften 2 gange om ugen, Onsdag og Fredag kl.19,00 hele året, for der er ingen grund til at gå i hi bare fordi motorcyklerne er opstaldet for vinteren, men det er op til den enkelte hvor tit man har tid/lyst til at komme i klubben. Vi er ca. 70 medlemmer fra 4 nationer i YCC-Danmark - i alle aldre og med vidt forskellige baggrunde - men alle med en fælles interesse for Yamaha Custom motorcykler og engagement i vores klub.

Det er også vigtigt at pointere at vi ikke bærer rygmærker.

Vores aktiviteter spænder vidt - lige fra den hyggelige Fredagsspisning, til div. fester i klubhuset, hvor der kommer folk fra vores venskabsklubber rundt om i verden. Er der nogen som arrangerer en tur i ind eller udland er der også plads til det.