Tilbage i  90’rne var der nogle Viragokørere der mødtes for at køre nogle ture, efter nogen tid var de så mange at de besluttede at stifte en MC-klub og med navnet Virago MC Club Danmark var starten lagt til mange års oplevelser. Efter nogle år blev der også stiftet lokale Virago klubber, og Virago Sjælland blev født d. 1/3 – 96.

Tiden gik og der kom flere og flere medlemmer i Virago Sjælland, og på et tidspunkt mente et flertal af klubbens medlemmer at det var på tide at udskifte de offentlige traktørsteder med et klubhus, og efter rigtig megen søgen lykkedes det d. 1/3 - 97 at finde klubbens nuværende lokaler på en gård i Lynge. Der blev bygget og hygget meget i årene frem, og  idag fremstår et klubhus, som medlemmerne er meget stolte af ………det skal ses.

Imidlertid var navnet "Virago klub" ved at være lidt udateret, idet fremtiden for Viragoen så lidt dyster ud, så på generalforsamlingen Januar 2001 besluttede vi os til at følge i Svenskernes fodspor og skiftede navn til Yamaha Custom Club Danmark. Det var vældig positivt for klubben, da der altid har været et godt samarbejde vores klubber imellem, og nu blev der også plads til andre Yamahacykler end Viragoén, for der er jo andre custommodeller fra Yamaha. Der er stadig flest Viragoer i klubben men alligevel en del andre, sågar også af andre mærker.

Vi er ca. 70 medlemmer fra både ind og udland og med vidt forskellig baggrund, alle med interesse i og omkring Yamaha Customcykler.

Det skal lige nævnes at den Finske Virago klub i 2003 også valgte at følge os andre og skiftede navn og logo, så de i dag hedder Yamaha Custom Club Finland, og det samme er sket i Norge, Belgien, Columbia og Mexico. YCC vokser stadig på verdensplan, og i 2009 er YCC-Panama, YCC-Venezuela og YCC-Spanien kommet til.